Hva er rbase?

Bortsett fra hjemmesider lages nærmest alle våre nyere utviklingsprosjekter basert på vårt egenutviklet webapplikasjons-rammeverk rbaseRbase er basert på REST (Representational State Transfer) strategien, et ORM (Object Relational Mapping) modell og har integrert diverse interne og eksterne hjelpemidler for å få struktur og effektivitet i våre utviklingsprosjekter.

rbase Logo


På serversiden brukes et etablert open source LAMP miljø. LAMP står for Linux som operativsystem, Apache som web server, Mysql som relasjonal database management system og PHP som objektorientert skript språk. I tillegg bruker vi diverse Javascript moduler for å gjøre grensesnittet mest mulig brukervennlig. Vi holder oss generelt til gjeldende standards innen webutvikling og støtter diverse nettlesere på forskjellige type enheter. Generelt anbefales det å bruke en oppdatert nettleser.


For å være mest mulig effektiv i utviklingsprosessen benytter vi vår egenutviklet rammeverk rbase som grunnsystem for webapplikasjonen. Rbase legger til rette for å kunne lage moderne, responsive websider til forskjellige type enheter og utveksling av data. Innebygd støtte for HTML representasjon, flere eksport- formater (CSV, JSON, PDF) og diverse ferdige moduler gjør at man kan fokusere i stor grad på individuell funksjonalitet i utviklingsprosessen.


rbase er veldig tilpassningsdyktig og kan brukes til mange forskjellige spesialtilpassede kundeløsninger.