Hvordan sette opp epost på iPhone

hZ45ClQ5ux8PwWLghklNIEtWTW8SL689iw.png

Hvordan sette opp epost på iPhone

I denne artikkelen tar vi for oss hvordan du kan sette opp eposten din på iPhone ved hjelp av den innebygde epostklienten. Ved å følge stegene i denne artikkelen vil du klare å synkronisere epost, kontakter, kalendere, påminnelser og notater mellom iPhone og Office 365.


Steg 1

Gå inn på Innstillinger. Innstillinger vil ha følgende ikon på startskjermen din:

pLIpIPqT7AtPfK5R8l-H6efz_tCc_MmBbA.png


Steg 2

I menyen vil du finne et valg som heter E-post. Trykk på dette valget

0bOOYfMntq_FY0FXMqH5TcHeNiGTJCcAXg.pngSteg 3

Trykk deg videre inn på Kontoer

VN9yTUwJpg_G3xm1YXPRQNBWXEi8usYrdw.png


Steg 4

Trykk på Legg til konto

tXOSY_92BZihTeKeF0HXFWsEwqMcSISI0A.png


Steg 5

Velg typen som heter Exchange

yIZe6hN_SdBEEl-WNjcFabJYRWjGzTX00w.png


Steg 6

Du vil nå bli bedt om å oppgi epostadresse og passord. På feltet Beskrivelse legger du selv inn en passende beskrivelse av kontoen du legger til

54qCkuHSLID0byEQugMP6FeRFfxaQJVv6w.png


Steg 7

Så sant du skrev inn riktig epostadresse og passord vil du nå få muligheten til å velge hva du ønsker å synkronisere. Vi anbefaler å synkronisere alt, men du har muligheten for å være mer restriktiv dersom du skulle ønske dette. Når du er ferdig trykker du på Lagre.

7bZNao_UG7qTanG9DO98r_9hgJrzn99qOQ.png

Dersom du ønsker å benytte kontoen din som standardkonto for nye eposter du skriver eller nye kalenderhendelser du legger inn bør du også gå gjennom steg 8 og 9 i denne artikkelen. Dersom du har flere epostkontoer satt opp fra før av, og kun ønsker den nye kontoen som ett tillegg og ikke standardkonto, kan du si deg ferdig med denne artikkelen.


Steg 8

For å sjekke at epostkontoen du nettopp la til er satt opp som standard for alle nye eposter du skriver må du sjekke følgende. Gå inn på Innstillinger > E-post. Trykk på Standardkonto og velg den kontoen du nettopp la til.

wXfuMkwSM1FhKo67HvXG0yukZ7TJj3i-7A.png


Steg 9

For å sjekke at kalenderen du nettopp la til er satt opp som standard for alle nye hendelser og møter du oppretter må du sjekke følgende. Gå inn på Innstillinger > Kalender. Trykk på Standardkalender og velg den kontoen du nettopp la til. I dette eksempelet la vi inn beskrivelsen "Jobb" på epostkontoen vi satte opp. Vi må da velge Kalender som er oppført under Jobb.

Lfdsb2eWzBff9N7PRbEa4w1hw91YdSdRtg.png


Steg 10

Du kan nå finne e-posten og kalenderen din ved å trykke deg inn på følgende ikoner på din iPhone

orNVGux_z3fvhNLBt4f846r8vKCp-9E6dw.png