Standart tekster

Implementert

Ønsker mulighet for å etablere standardtekster som kan benyttes når man skal sette beskrivelse (agenda) for møter, lærlingbesøk, sms, e-poster mm. 


Kan løses ved at man legger inn tekster som mal og at man kan velge i rullemeny når man skal skrive i tekstfelt.. (Bør sorteres alfabetisk..)


1 person liker denne ideen

Hei Marit, jeg flytter dette ønsket over til forslagskassen, slik at andre konsulenter også kan stemme det frem evt :-)

Vi ønsker også ett system for en type skjemabank etc. Vi har en del møter med lærlingen utenom de faste lovpålagte lærlingesamlingene. I dag bruker vi papir og fyller ut, scanner inn i OLK og sender meil ol til deltakerne. Tanken er at de forskjellige kontorer kan bygge sine egne skjema. Ett enkel, greit oppsett med kolonner, avhuking, kommenterer osv. Dette har jeg meldi inn for mange år siden, men vi har vel ikke kommet noe videre. Får vi til dette kan det brukes til oppfølgingsmøter, undersøkelser, faglige oppgaver, prøver og tester osv. Her er det ingen grenser.


Legger ved ett par eksempler på hva vi bruker i dag.

Trond Bjørnsen, BYGGOPP

doc

Hei dere,


Vi jobber med en mulighet for tekstmaler man kan bruke opp i forskjellige områder av systemet. Dette er dog maler som kun "limes" inn i tekstbokser, og ikke noen form for avkryssing og lignende.