Tilgang til meldingssenter for andre konsulenter

Implementert

Dette er kanskje mest interessant for små kontoret, men vi kunne hatt nytte av å se e-poster og sms som er sendt ut av andre konsulenter, spesielt når det gjelder aktiviteter som vi har opprettet.


2 personer liker denne ideen

Støttes, er ikke bare små kontorer som ser nytten i dette. Det er ofte nyttig å se hvilke meldinger andre har sendt, ofte jobber vi med de samme tingene samtidig (inntak, kontrakter, vurdering osv) og da sparer man ofte tid med å kunne gjenbruke tekst andre har skrevet. Har man en kollega man jobber sammen med og som er fraværende kan det også være nyttig å se hvilke meldinger hun/han sendte ut før de dro på ferie/ble syke.

Dette er nå implementert :-)


1 person liker dette

Finner ikke et sted hvor jeg kan klikke på andre konsulenter og se hvilke meldinger de har sendt? Det vi kan se er alle meldinger lærlinger/ansatte har mottatt.. og da blir det litt mer leting for å finne det man leter etter..


Hei Jørgen, du finner det i under "meldingssenteret", under adminmenyen din oppe til høyre. Som vi har beskrevet i verdjonsloggen: Det er nå mulig for konsulenter å se meldingene andre konsulenter på kontoret har sendt ut. Dette finner man i "meldingssenter", og ved å velge "alle" på e-post eller SMS.

Nei - det virker ikke, får fortsatt bare opp egne meldinger. Ved å klikke på "vis alle" får jeg bare enda flere egne meldinger..

Det er innstillingsbasert, så dersom det ikke synes er det fordi innstillingen ikke er slått på.