Vedr påminnelse om vurderingssamtaler / oppmelding til fagprøve

Hei, skal Olkweb minne meg på om at det nærmer seg tid for den halvårige vurderingssamtalen? Dette er iallfall en svært viktig funksjon.

Vil Olkweb også gi varsel om når en lærling nærmer seg slutten på læretiden (feks to mnd før læretid går ut) - med påminning om at lærling skal meldes opp til fagprøve....?

**

Jeg drømmer om en knapp hvor vi etter endt aktivitet kan krysse av på ønsket om påminnelse ila 3 mnd eller 6 mnd. DET HADDE VÆRT AWESOME! 
1 Comment

Hei,


Svarer på spørsmålene først, og lar ønsket ligge. 

OLKWEB gir deg mulighet til å se hvilke vurderinger som kommer de neste 30 dagene i dashbordelementet "Kommende vurderinger". Dashbordelementet "Manglende vurderinger" (finnes også som rapport) gir deg mulighet til å se hvem som mangler vurdering de siste 6 månedene, og foreslår en dato for vurdering, basert på siste vurderignsdato/læretidstart.


I tillegg til dette har vi et dashbordelement (finnes også som rapport) som heter "Må meldes opp til fag/Svenneprøve". Denne viser aktive lærlinger med kontraktslutt innenfor 90 dager som ikke er meldt opp til fag-/svenneprøve. I rapporten er det også mulig å filtrere på feks 30. til 120. dager.