Aktiviteter - Utskriftsvennlig PDF

Implementert

Har behov for å kunne skrive ut/ sende referat fra lærlingbesøk innimellom. Dette er til deltagere i møtet som ikke er registrert i OLKWEB - f. eks. enhetsledere, mellomledere, tillitsvalgte e.l. Når jeg trykker på PDF i aktivitet nå, kommer kun deltagerlista opp. Kan det la seg gjøre å få en PDF-knapp under beskrivelsen av aktiviteten?  


Hei Tone,


Det er to muligheter for å hente PDF av aktivitet. Den PDF-knappen som ligger i bunnen av deltakerlisten viser kun deltakerlisten. For å hente PDF av aktivitetens deltakere, med aktivitetsdetaljer, kan du klikke på menyen i deltaker-boksen. Der får du mulighet til å laste ned PDF, samt velge om du vil ha med aktivitetsdetaljer :-) 


image
Mente vi snakket litt om plassering av denne knappen og logikk i valg av knapp. MÅ det finnes flere kanpper for PDF, eller er det slik at det kan være en, hvor du huker av valg, slik som den i vurderingsmodulen? Hvis dette er vanskleig eller tidsmessig tar tid å lage, kan det da være en mulighet å bytte plass/adresse på de to knappene? Det er logisk at deltakerelista kommer opp når du trykker PDF over deltakere, og at du får alle detaljer når du trykker på bunnen...? eller?