SMS/E-post til ansatte og lærlinger i Bedrift

Implementert

Ønsker mulighet for å sende SMS/E-post til alle aktive ansatte i en bedrift, og samme mulighet for å sende til alle aktive lærlinger i bedrift. Ser for meg knapper nederst i oversikten over henholdsvis ansatte og lærlinger i bedriftsbildet.


Hei Jørgen, 

Dette er på plass fra tidligere. Inne på bedriften kan du sende både SMS og E-post til både lærlinger og ansatte.

image


I tillegg kan man gjøre det fra både lærling- og ansattlisten, ved å søke på den ønskede bedriften man vil nå ut til.

Akkurat ja - ser nå at den er gjemt under stripeknappen i høyre hjørne og ikke lagt nede under lista slik den er i andre bilder. Kanskje en fordel om man legger det på samme sted i alle lister? Tror jeg fortrekker å ha knappene nederst på lista slik det er i andre bilder.

Det stemmer. De listene som har dette i bunnen er lister som kan eksporteres til excel. I dette tilfellet vil vi ikke gjøre noen endringer på hvor man går for utsending av meldinger i førsteomgang. I tillegg kan listen potensielt være veldig lang, og da er det ugunstig å måtte scrolle helt til bunnen, de andre listene har gjerne en satt begrensning på antall i listen, og mulighet til å bla videre der det er.


Det er fint mulig å bruke de andre listene (lærling- og ansattlisten) med knappene i bunnen, men da må du bare søke opp bedriften først - slik at rett utvalg kommer med :-)