Slå av gjennomføring

Planlagt

Det er ønskelig å styre funksjonen gjennomføringen på kompetansemål/områder i vurdering. Å sette gjennomført vil ikke gi noen mening på enkelte områder som eksempelvis lærlingens utvikling. Ved å styre dette ved bygging av planer bør man da kunne velge om dette skal settes som gjennomført eller ikke. Se bilde for forklaring.


1 person liker denne ideen

uten å diskutere måter å jobbe på, så setter jeg lærlingens utvikling som usynlig og ikke dokumenterebar, haker kun av for vurdering. Da vises disse kun i vurderinga... men skulle veldig gjerne ønsket meg at vi kunne kopiere disse hovedområdene fra en læreplan til en annen....

De fleste som benytter en form for lærlingens utvikling gjør som du nevner her, Else. Det som skjer er at man uansett kan sette gjennomført (tommel opp og ned) på disse punktene. I enkelte tilfeller er det unødvendig, så det er absolutt interessant å kunne se på å legge til et eget valg under "egenskaper" på mål, hvor man eksempelvis kan fjerne "Gjennomføring" mot et spesifikt mål. Litt på lik linje som synlighet, dokumentasjon og vurdering er i dag.


Det å kopiere hovedområder mellom læreplaner vil være et litt eget ønske - og en større jobb. Ser du har et egen tråd på det liggende allerede her :-)

Hei dere!


Vi har fått inn flere ønsker på å kunne ha innstilling på hvorvidt et mål skal gjennomføres, blant annet dette : https://kundeservice.innit.no/discussions/topics/8000009123 


Tenker det er noe vi kan se på møtet, og diskutere behovet rundt :-)