Problemer med bildeopplasting på app ifm dokumentering og tungvinthet ifm læreplanmål på app

Hei.

Jeg har fått opplyst av flere av våre lærlinger at de ikke får lastet opp bilder ifm dokumentering på olkweb app. Jeg fikk selv se eksempel på det i går, og det kommer bare opp et symbol av et ødelagt bilde. Dette uansett om lærlingen prøver å laste opp fra telefonen, eller ta bilde direkte fra app.

Fint om dette er noe dere kunne sett på, eller gitt meg en tilbakemelding på hvordan det kan rettes opp om det er en kjent feil som enkelt kan ordnes av den enkelte lærling.


Ellers vil jeg gjenta det jeg har sendt inn til dere for flere måneder siden... Når lærlingene dokumenterer så kan det ikke være slik at etter du har lagt til et læreplanmål, så spretter du helt øverst i listen over læreplanmål igjen... man må kunne fortsette å bla seg nedover i stedet for å starte helt på nytt i listen igjen etter man legger til et mål.


Mvh

Tommy Berg/OBI-SA

1 Comment

Hei Tommy,

Svarer deg på første del av saken i en egen mail. Når det gjelder andre del av saken blir det ikke gjort noe med den nåværende appen, da vi arbeider med ny mobilapp til lærlingene nå :-)