Tekstmal, referat fra aktivitet, kobling mot kallender

Hei. 


Hadde ønsket man ikke trengte trykke endre aktivitet for å skrive oppsummering av aktivitet. Burde vært en knapp når du er inne på aktiviteten der det står skriv referat/oppsummer møtet. Hadde også vært fint å bruke tekstmaler her slik man kan på innhold. 


Når man kopierer aktivitet med vedlegg ser det ut som om vedlegget blir med helt til man lagrer aktiviteten, da forsvinner vedlegget. 


Hadde også vært fint om aktiviteter vi er med på kunne legges automatisk inn i kallenderen vår og til de som er invitert/påmeldt møtet. 


1 person liker denne ideen

enig i det meste bortsett fra automatisk i kalender. det er ikke sikker alle øsnker. Hvis bedrift oppretter aktivitet til sin lærling som vi ikke skal være deltakere på, får vi det da opp i vår kalender.


1 person liker dette

Hei,


Feilen med vedlegg i kopi av aktivitet er fikset opp i. Ellers har vi en sak på å inkludere tekstmaler flere steder, slik som notater og møtereferat. Det å flytte knappen for å legge til møtereferat vil vi gjøre en vurdering på.


Aktiviteter automatisk i sin egen kalender blir nok ikke aktuelt å implementere, slik det er nå. Det er som det blir nevnt ikke sikkert at man ønsker det direkte inn i kalenderen sin for alle parter.


1 person liker dette