Endre utvalg

 Når man endrer utvalg i en vurdering, har bare med deler, eller ett eller flere hovedområder, kan det da være mulig at "overskriftene" på de som er "avmeldt" vurderinga  ikke er synlige, eventuellt legger seg nederst?

SE på bildet slik det ser ut i dag når vi fjerner deler av hovedområdene