låst bruker

 Når man legger inn en tidligere lærling på nytt ved å bruke "eksisterende person" vil denne brukeren være låst. Er det mulig å få til en mulighet for å låse disse opp underveisi registreringa? det er så fort å glemme bort å m¨låse opp i etterkant.