Hvordan aktivere spamfilter i Outlook

Dersom du benytter Outlook til PC vil du kunne ta i bruk det lokalt filteret for søppelpost som finnes i Outlook. For å aktivere dette gjør du følgende:

1. Trykk på en vilkårlig epost i innboksen din og trykk på Søppelpost

2. Velg styrke på søppelpostfiltreringen

Forsøkt i første omgang å sette styrken/nivået til lav. Dette vil i de fleste tilfeller være nok til at Outlook klarer å filtrere ut det meste av epost som åpenbart er søppelpost. Dersom problemet vedvarer kan du også forsøke å sette styrken/nivået opp til høy. Uansett hvilket nivå du velger må du være oppmerksom på at vanlige eposter også kan bli filtrert ut. Du bør dersom sjekke mappen for søppelpost regelmessig.