Hvorfor kan alle se aktivitetene de ikke er deltakere på?

Hvorfor kan alle se aktivitetene de ikke er deltakere på? Noe av det skal være hemmelig, men andre lærlinger ser?! 


Dersom en aktivitet opprettes og det hukes av for "Egenpåmelding" vil aktiviteten bli synlig for alle i OLKWEB. Dette gjelder lærlinger og ansatte på tvers av relasjoner. De vil få innsyn i beskrivelsen og få muligheten til å melde seg på aktiviteten. 

  

Dersom du ikke vil at alle skal se aktiviteten lar du boksen "Egenpåmelding" stå tom når aktiviteten opprettes. Er egenskapen blitt valgt ved en feil kan dette skrus av igjen ved å endre på aktiviteten. Velg heller manuelt hvilke deltakere som skal være med i samtalen, og gi dem mulighet til å melde seg av aktiviteten ved å huke av for "avmelding". 

  

Vi har beskrevet det her: https://innit.gitbooks.io/olkweb/content/aktivitet/