Jeg får ikke logget inn på appen

Dersom du ikke får logget inn på mobilappen vår kan det være av litt forskjellige årsaker. Den vanligste er at du prøver logge inn på feil applikasjon, slik at du får problemer med enten brukernavn, eller ved synkronisering av dokumentasjon. OLKWEB 3 fungerer kun med mobilappen "OLKWEB", mens det til OLKWEB 2 ble benyttet mobilappen "OLKmob". Sistnevnte (OLKmob) er nå utgått, og vil ikke lenger synkronisere dokumentasjon, og nye kontorer vil ikke ligge i denne.

Andre grunner kan være:

• Du prøver logge på feil kontor
  • Du har feil brukernavn/passord
Sjekk brukernavn og passord opp mot OLKWEB på tablet eller PC, og hvis du har de samme problemene der kontakter du din opplæringskonsulent.

Det er kun lærlinger som får logget inn i OLKWEB-appen.