Jeg får ikke logget inn på appen

Mobillappen er kun for lærlinger og finnes her:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.olkwebapprn&hl=no

iOs: https://apps.apple.com/no/app/olkweb-l%C3%A6rling/id1504430766?l=nb

Dersom du ikke får logget inn på appen kan det være flere årsaker. Se gjerne feilmeldingen som dukker opp ved pålogging.

Det kan være:

• Du prøver logge på feil kontor
  • Du har feil brukernavn eller passord - vær obs på at det ikke har lurt seg inn ekstrategn
  • Din bruker er låst
  • Du har ikke lærlingrolle i OLKWEB

Sjekk brukernavn og passord opp mot OLKWEB på nettbrett eller PC, og hvis du har de samme utfordringene kontakt ditt opplæringskontor - og informer om feilmeldingen du får.