Hvordan logge inn på Office 365

Hvordan logge inn på Office 365

Dersom du har behov for å få tilgang til webmail eller dokumenter som ligger lagret i Office 365, eller dersom du ønsker å laste ned Officepakken til din PC vil vi anbefale deg å logge inn på portalen til Office 365. Dette gjør du på følgende måte.

Steg 1

Gå inn på portalen til Office 365 (lenken åpnes i en ny fane): https://portal.office.com

Vi anbefaler at du lagrer denne adressen som et bokmerke i din nettleser slik at du har denne portalen lett tilgjengelig senere.

Steg 2

Her logger du inn med epostadressen din og tilhørende passord. Vær oppmerksom på at epostadressen din må være satt opp på forhånd av oss. Dersom du ikke husker passordet ditt kan du kontakte superbrukeren i din bedrift for å få hjelp til å resette dette.

Steg 3

Dersom du skrev inn riktig brukernavn og passord i forrige steg vil du nå se ditt dashboard. I dette dashboardet får du enkelt tilgang på epost, kalender og dokumenter og andre applikasjoner som er tilgjengelige i Office 365. I teorien kan du benytte de ulike applikasjonene som Word og Excel et ceterea uten å ha behov for å installere disse programmene på PCen din. Den utgaven av Office som du kan installere på PCen din vil derimot ha flere funksjoner som webutgavene mangler. Derfor anbefaler vi at du også installerer Office på din PC eller Mac. Hvordan du gjør dette lærer du i neste artikkel.