Hvordan avinstallere gammel Office (PC)

Hvordan avinstallere gammel Office (PC)

Før du installerer Office 365 på din PC anbefaler vi at du rydder bort gamle versjoner av Office dersom du har installert dette på din PC. Denne guiden tar utgangspunkt i at du benytter Windows 10. Fremgangsmåten for eldre utgaver av Windows vil være tilnærmet helt lik.

Steg 1

Gå inn på kontrollpanelet i Windows. I Windows 10 kan dette gjøres ved å høyreklikke på startknappen

Steg 2

Trykk på Avinstaller et program

Steg 3

Merker Microsoft Office i listen og trykk på Avinstaller. Vær oppmerksom på at du kan ha en annen versjon av Office installert enn hva som vises på skjermbildet. Dersom du har flere elementer i listen som heter Microsoft Office kan du avinstallere alle disse.

Steg 4

Bekreft på neste bilde at du ønsker å avinstallere Office

Steg 5

Vent til avinstallasjonen er fullført, ta deretter en omstart av PCen din før du eventuelt installerer en ny versjon av Office.