Hvordan installere Office 2016 (PC)

Hvordan installere Office 2016 (PC)

Vi at du installerer Office på din PC for å få fullt utbytte av Office 365. Dette vil også i enkelte tilfeller være nødvendig ettersom skrivebordapplikasjonene inneholder mange avanserte funksjoner som pr. dags dato ikke er tilgjengelig dersom du benytter nettutgaven av Office.

Hva bør du tenke på før du installerer ny versjon av Office

Steg 1

Logg deg inn på portalen til Office 365, https://portal.office.com

Steg 2

På dashbordet trykker du på Installer Office 2016

Steg 3

Trykk på Lagre og deretter Kjør

Steg 4

Du må tillate innstallasjonen ved å trykke Ja

Steg 5

Office vil nå bli lastet ned og installert. Denne prosessen tar om lag 15 minutter å fullføre, men vil variere etter hvor kraftig PCen din er og hvor mye båndbredde som er tilgjengelig på nettverket.

Steg 6

Når installasjonen er ferdig vil du finne de ulike Office programmene på startmenyen på din PC.