Hvordan avinstallere gammel Office (Mac)

Hvordan avinstallere gammel Office (Mac)

Steg 1

Åpne Finder og trykk på Programmer. Her vil du finne alle Office programmene i listen.

Steg 2

For å avinstallere programmene flytter du hvert enkelt program over i papirkurven med musepekeren. Du vil bli bedt om å oppgi passordet til Mac-brukeren din før programmet slettes.

Steg 3

Hold inne CMD mens du klikker på papirkurven. Trykk deretter på Tøm papirkurv

Steg 4

Til slutt må du ta en omstart av Macen før du eventuelt installerer en ny versjon av Office.