Hvordan sette opp epost i Outlook 2016 (PC, førstegangsoppsett)

Hvordan sette opp epost i Outlook 2016 (PC, førstegangsoppsett)

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du setter opp eposten din i Outlook. Fremgangsmåten i denne artikkelen forutsetter at dette er første gang du setter opp Outlook på PCen din.

Forutsettinger

Steg 1

Begynn med å starte Outlook 2016. Dette programmet vil du finne ved å trykke på startknappen i Windows

Steg 2

Du vil bli møtt av en velkomstskjerm, her trykker du på neste

Steg 3

Du får spørsmål om du skal sette opp en ny konto. Svar høflig Ja og deretter Neste

Steg 4

Du vil nå bli bedt om å taste inn navn, epostadresse og passord. Trykk deretter på neste

Steg 5

Når kontoen er ferdig konfigurert trykker du Fullfør. Outlook vil deretter starte og du vil ha tilgang til eposten din.