Hvordan sette opp epost i Android

Hvordan sette opp epost i Android

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du setter opp e-post på en mobiltelefon eller nettbrett med Android. Typiske produkter som leveres med Andoird er Samsung, Sony, HTC, ZTE, Huawei for å nevne noen. Brukergrensesnittet kan variere mellom ulike enheter, men fremgangsmåten vil være tilnærmet lik for alle enheter.

Steg 1

Trykk deg inn på menyen og deretter Innstillinger

Steg 2

Bla deg nedover i innstillingene til du finner Kontoer og Legg til konto. Trykk deg inn på dette valget

Steg 3

Velg typen som heter Exchange

Steg 4

Du vil nå bli bedt om epostadresse og passord. Tast inn dette og trykk på Neste

Steg 5

Dersom du blir bedt om å angi kontotype igjen, velger du Exchange

Steg 6

I mange tilfeller vil ikke epostklienten i Android klare å hente riktige innstillinger automatisk. Dersom du bli bedt om å angi Tjenerinnstillinger må du korrigere Tjener til outlook.office365.com før du trykker på Neste.

Steg 7

Du vil nå få muligheten til å velge hva du ønsker å synkronisere. Dersom du ikke har noen spesifikke preferanser her trykker du bare på Neste

Steg 8

Til slutt vil du bli bedt om å oppgi et navn på profilen du nettopp har konfigurert. Som standard vil epostadressen din være oppført her, gi den eventuelt et passende valgfritt navn og trykk Neste

Steg 9

Eposten din og kalenderen din vil nå synkroniseres på din telefon/nettbrett. Du finner eposten og kalenderen i hovedmenyen i Android