Hvordan registere en PC med Windows 7 i Intune

Hvordan registere en PC med Windows 7 i Intune

Denne artikkelen viser deg hvordan du kan registrere din PC i Intune slik at enheten godkjennes og får tilgang til bedriftens epost og øvrige data.

Steg 1

Gå til portalen for Intune: https://portal.manage.microsoft.com. Her logger du deg inn med brukernavnet og passordet du bruker på Office 365.

Steg 2

Når du har logget inn trykker du på den markerte lenken for å starte registrering

Steg 3

I vinduet som nå har dukket opp velger du det nederste alternativet, Jeg ser ikke enheten min oppført, og trykk deretter på REGISTRER

Steg 4

Du vil nå bli bedt om å laste ned Intunes klientprogramvare til din PC. Trykk på LAST NED PROGRAMVARE

Steg 5

Trykk på Kjør for å starte installasjonen

Steg 6

Når du starter installasjonen vil du først bli bedt om å logge inn på nytt. Logg deg inn med brukernavnet og passordet du bruker i Office 365

Steg 7
Etter å ha logget inn vil installasjonsveilederen dukke opp. Trykk på Neste

Steg 8

Du vil få opp en forespørsel om å tillate installasjonen, trykk Ja på denne

Steg 9

Vent til installasjonen er fullført, trykk deretter på Fullfør

Steg 10
Du vil nå se et lite ikon nede i høyre hjørne på oppgavelinjen din. Ikonet betyr at Intune er installert. Du er nå ferdig med å registrere PCen din i Intune.