Hvordan sette opp epost i Mac Mail

Hvordan sette opp epost i Mac Mail

I denne artikkelen tar vi for oss hvordan du kan sette opp eposten din på Mac ved hjelp av den innebygde epostklienten. Ved å følge stegene i denne artikkelen vil du klare å synkronisere epost, kontakter, kalendere, påminnelser og notater mellom Mac og Office 365.

Vær oppmerksom på at dersom du abonnerer på Office 365 Business Premium har du tilgang til å laste ned Office-pakken. Da kan du i stedet benytte Outlook som epostklient. Outlook fungerer særdeles bra i kombinasjon med Office 365 og har mer funksjonalitet en den innebygde klienten på Mac, vi vil derfor anbefale Outlook. Dersom du er usikker på hvordan du installerer Office på Mac kan du benytte følgende guide: Hvordan installere Office på Mac

Steg 1

Start Mail-programmet på din Mac.

Steg 2

Trykk på Mail og Accounts.

Steg 3

Trykk på plusstegnet for å legge til en ny konto. Velg deretter Exchange.

Steg 4

Skriv inn din epostadresse og tilhørende passord. Trykk deretter på Sign In.

Steg 5

Velg hva du ønsker å synkronisere. Vi anbefaler å benytte standardvalget som betyr at alt synkroniseres.

Steg 6

Ved å trykke på Mailboxes og deretter utvide Inbox vil du se den nye kontoen du nettopp la til.

Ferdig

Din e-postkonto skal nå være synkronisert mot Office 365. Dersom du har flere kontoer du ønsker å legge til kan du gjenta denne guiden for hver konto.