Problemer med bildeopplasting i OLKWEB app'en

Vanligvis skyldes bildeproblemer at brukeren ikke har gitt tilstrekkelig med rettigheter til appen (dette blir man spurt om når man åpner appen første gang).

På iPhone løses det slik:

Gå til innstillinger, bla ned til Olkweb-appen og klikk på den. Under innstillingene må man gi lese og skrive-rettigheter på bilder, og kamera-innstillingen må være aktivert.

Android:

Gå til innstillinger, Apper, og Finn Olkweb-appen i listen. Under tillatelser må man gi tilgang til lagring.

Hvis dette ikke løser problemet må vi vite til mer om enheten, og hvor i appen det krasjer. Hvilken Android-versjon / iOS-versjon, hvilken telefon etc.